Friluftsteateret Bronsebukkene

Bronsebukkenes Venner

På Scenen

Roller

Ragna Berg

spilles av: Martha Elise Meberg Hyldmo

Martha Elise Meberg Hyldmo, er 13 år og går i 7.klasse på Lunner barneskole. Til vanlig går hun på musikalteatergruppe på Musikalkollektivet Showkompaniet til Showskolen i Hønefoss. Dette har hun drevet med de siste 5 årene.
Hun er glad i sang og musikk, og har sunget så lenge hun kan huske. Først i barnekor, og så på musikalskole.
Hun gleder seg veldig til å ta fatt på rollen som Ragna. Dette blir en stor utfordring for henne, og hun synes det er veldig gøy å få jobbe med en annen sjanger enn det hun gjør til vanlig . Bronsebukkene er stort her på Hadeland, så det er spennende å få være en del av det! sier Martha

Nera

spilles av: Kirsten Jåvold Hagen

Kirsten Jåvold Hagen er en av forfatterne av Bronsebukkene. Hun har spilt Nera i alle oppsettninger bortsett fra to av gangene. Hun har spilt teater på Hadeland i 20 år, blant annet for Lurt, FABU, Fagerlund teaterlag, Hadeland teaterlag, Nordavind produksjoner og Hadeland Janitsjars musikaloppsetninger.

Rein og Anders

spilles av: Lasse Friborg

Lasse Friborg er frilansskuespiller, instruktør og scenekampkoreograf fra Grua. Han har en Bachelor i Skuespillerfag fra NSKI Høyskole. Han har også en utdanning i scenekamp fra Nordic Stage Fight Society (NSFS). Han har vært med i Fagertun Barne- og Ungdomsteater siden han var 9 år og i Bronsebukkene siden han var 12 år. Han har vært skuespiller og scenekampkoreograf i blant annet Ronja Røverdatter, Brødrene Løvehjerte, Spelemann på taket, The Producers og Rosenkavaleren.

Liv og Ingeborg

spilles av: Nora Ramsrud

Nora Ramsrud har vært med i Bronsebukkene siden 2003. Hun har i tillegg vært med i Fargertun Barne- og ungdomsteater. Nora fordyper seg med master i musikk ved lærerutdanningen i Oslo og hadde sang som hovedfag ved Rønningen Folkehøgskole. Nora har i tillegg sunget med Adam Douglas ved kulturskolen og danset ved Viktor Trutts danseskole/Electric feet siden hun var liten.

Syr

spilles av : Lavrans Haga

Lavrans Haga er frilansskuespiller fra Verdal. Han har jobbet ved bl.a. Trøndelag Teater, Hålogaland Teater og Turneteatret i Trøndelag og ved flere produksjoner av Spelet om Heilag Olav på Stiklestad. Lavrans medvirker i Bronsebukkene for sjuende gang

Volven

spilles av: Marit Sverresson

Marit Sverreson har musikk- og dramautdanning fra lærerhøyskolen på Hamar. Ved siden av lærerjobb, har hun i en årrekke deltatt aktivt i kulturlivet, både på konsert- og teaterscener. Her har hun fått spille fl ere store roller, bla. Sally Bowls i Cabaret og Golde i Spelemann på taket. Mange forbinder henne nok som Volven i Bronsebukkene, en rolle hun har hatt i mange produksjoner.


Her finner du oss

Friluftsteateret Bronsebukkene

Kristin Friborg
Fiolstien 14
2742 Grua

Bronsebukkenes Venner

Marit Sverreson
Vangsgutua 61
2730 Lunner

Copyright © 2011- Bronsebukkenes Venner All Rights Reserved