Friluftsteateret Bronsebukkene

Bronsebukkenes Venner

Bak scenen

Kristin Friborg –
produsent

Kristin og resten av  Hadeland Teaterlag står bak årets oppsetning. Kristin har over 15 års erfaring innen teater på Hadeland og dette er andre gangen hun står bak oppsetningen av Bronsebukkene. 

Forfattere

Bronsebukkene ble skrevet av fire lokale teaterentusiaster som et innendørsspill i 2000; Kristin Brenli, Anne Kathrine Brodtkorb, Kirsten Jåvold Hagen og Marit Sverresson. Siden har musikkspillet flyttet ut i friluft og vokst og utviklet seg gjennom 20 år.

Tor Ingar Jakobsen -komponist og kapellmester

Jakobsen er oppvokst på Lena på Toten, og utdannet ved Universitetet i Oslo (2004). Han har arbeidet med teatermusikk, både som utøver, orkesterleder og komponist.
Han er i dag freelance musiker.
Med flere komposisjoner på Broadway, vil vi tørre påstå at totningen er Norges beste innen musikal og teaterkomposisjon.

Hanne Brincker – regissør

Brincker har teaterbakgrunn som er svært allsidig, og har gjennom årene bygd opp bred erfaring som regissør og produsent.
Både kunstnerisk og administrativt. Hun er utdannet skuespiller fra Bergen Teaterskole, og har i mange år ledet «friteateret Landstryker’n». Hanne hadde regi på Bronsebukkene også i 2018.

Silje Onstad Hålien – koreograf

Silje Onstad Hålien er opprinnelig fra Valdres, nå bosatt i Oslo.Hun er danser og koreograf. 
I sitt kunstneriske virke er Onstad Hålien opptatt av å bruke det folkelige materialet innenfor dans og musikk i et samtidig uttrykk og hun er en svært sentral skikkelse i utviklingen av det sceniske feltet innen tradisjonsdans.

Jegere i Bronsebukkene

Lasse Friborg – scenekampkoreograf

Stykket vårt inneholder mange heftige kampscener og disse er på et mesterlig vis koreografert av Hadelands egen scenekampekspert. Lasse har bachelorgrad i skuespillerteknikk fra NSKI Høyskole og han har studert scenekamp ved Nordic Stage Fight Society (NSFS).


Her finner du oss

Friluftsteateret Bronsebukkene

Kristin Friborg
Fiolstien 14
2742 Grua

Bronsebukkenes Venner

Marit Sverreson
Vangsgutua 61
2730 Lunner

Copyright © 2011- Bronsebukkenes Venner All Rights Reserved